Inatherm beschikt over jarenlange kennis en ervaring op het gebied van een gezond, aangenaam en energiezuinig binnenklimaat.

Inatherm nieuws

06-04-2018 - Inatherm & Interland Tech...
Inatherm & Interland Techniek vieren dit jaar beide ee...
23-01-2018 - VSK 2018: BEZOEK ONS IN H...
Introductie nieuw platform Van dinsdag 6 tot en met 9 feb...
01-11-2017 - De inductie-units van Ina...
Inatherm plafondinductie-units zijn geschikt voor ventilatie, koeling en...

Inatherminologie

Omschrijving "ISO 8502-3"
Dust Quantity Rating 1 according to ISO 8502-3ISO 8502-3 is een hygiënenorm waarmee de inwendige reinheid van componenten wordt uitgedrukt: "Dust Quantity Rating" (klasse 1, 2, 3, 4 of 5). Klasse 1 is hierbij de hoogste, beste klasse.

Luka Reinheidsmeting VEX 280Door steeds meer opdrachtgevers wordt het realiseren van een inwendig rein luchttranssportsysteem als belangrijk gezien. Aanwezig vuil in het luchtsysteem kan namelijk een risicofactor voor het binnenklimaat betekenen, en daarmee voor de gezondheid van mensen. De mate van deze reinheid kan worden uitgedrukt in een zogenaamde "Dust Quantity Rating" volgens ISO 8502-3. De controle op de inwendige reinheid geschiedt met een test (Luka reinheidsmeting van stofdeeltjes) en de resultaten hiervan worden vermeld in een testrapport (zie voorbeeld VEX 280).

Inatherm wil met haar luchtdichte componenten ook een bijdrage leveren aan de inwendige reinheid van luchtsystemen door het leveren van inwendig reine ventilatiecomponenten. Stap voor stap zullen er componenten worden geleverd die voldoen aan de hoogste klasse volgens ISO 8502-3. De Inatherm componenten zullen herkenbaar zijn aan de groene sticker op de buitenzijde.

E-mailFacebookTwitterLinkedIn
Terug naar de vorige pagina
Outlet bij Inatherm Lees meer
Modulaire luchtbehandelingskasten Lees meer
Onze volledige BIM bibliotheek Lees meer
Luchtdichtheidsklasse D Lees meer
ErP Directive 2009/125/EC Lees meer
CleanVent vuilafstotende coating Lees meer
Brandkleppen en vlinderkleppen Lees meer
Service & Support Lees meer
Hygiënische ventilatiesystemen Lees meer